1. Who is the first Pakistani cricketer to score 10,000 test runs?
    Ans – Younis Khan
  2. Who has been appointed the new Director of AIMS, Delhi?
    Ans –  Dr. Randeep Guleria
  3. Which team won the Vijay Hazare Trophy this year?
    Ans –  Tamil Nadu
  4. Who is the new director general of ITBP?
    Ans –  R.K. Pachnanda
  5. Which Veteran actor died recently?
    Ans –  Vinod Khanna
  6. Who won the Singapore open super series badminton title recently?
    Ans –  B. Sai Praneeth
  7. The central university for Divyangs will be set up in which state?
    Ans – Uttar Pradesh
  8. Which Indian-American got US Senate nod for top health care position?
    Ans –  Seema Verma
  9. Civil service day is observed on which date?
    Ans –  21st April
  10. Which city has been declared as world book capital for the year 2017?
    Ans –  Conakry, Guinea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.